Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information qrs
» STARTSIDAN » INFORMATION » PRODUKTER » FALLBESKRIVNINGAR » QRS SKOLAN » KONTAKT
På Svenska tack! Suomeksi kiitos! Auf Deutch bitte!
» Produktsortiment
Nyutgåva av Dr.E.G Fischers Bok Grundlagen der Quanten-Therapie

Kan vi leva 20 år längre?
Fysik, framtidens medicin.

Dr. Gerhard Fischer

Fischer ger grundkunskaper om olika magnetfälts terapeutiska effekter på människor samt djupgående kunskaper om effekterna av hans egenutvecklad metod "Quanten-Therapie".

Bakgrund
Fischer jobbade hårt för att utveckla ett eget företag, men fick i 35-årsåldern häftiga smärtor i mage och kropp. Läkarna rekommendera olika mediciner, som tenderade att öka i antal för att motverka varandras biverkningar. Hans fru ville få honom att arbeta mindre genom att delegera arbetet inom den växande företaget, men Fischer vägrade. Hustrun lämnade honom och han bröt ihop både fysiskt och psykiskt. Efter en sjukhusvistelse insåg han att målen med företaget inte skulle uppnås och sålde sitt företag. Fischer gick in i en djup depression med återkommande migränanfall och isolerade sig från omvärlden i sitt sommarhus i Österrikiska bergen. Han började läsa för att analysera sina kroppsliga besvär och stötte då på begreppet "biomagnetism". Det blev starten till mångåriga vetenskapliga studier av hur magnetfält används som terapimetoder. Studierna kom att omfatta såväl fysik, kemi som biologi och resulterade i utvecklingen av en egen magnetterapeutisk metod "Quanten-Therapie" baserad på pulserande magnetiska fält med frekvenser anpassade till amplitudfönster för människans blodkärl.

Särskilt intressant läsning för:
Alla som vill ha grundläggande kunskaper om "Quanten-Therapie"; bakgrund, metod- och effektbeskrivningar, patentbeskrivningar, vetenskapliga undersökningar, referenser mm.

Hårda bokfakta:
TYSKA
551 sidor, inbunden
21 % av sidorna har figurer/bilder
Sakregister: Ja
Litteraturreferenser: Ja
1996, Hecataeus Verlagsanstal
ISBN 3-9521066-0-7

 
Länk: http://www.quantenmedizin.eu/
Bild1
Tipsa en vän om denna produkten
Din E-mail Din väns E-mail
Meddelande
 
Novato Medic AB  |  Grimsholmsvägen 20, 311 92 Falkenberg  |  Tel: 0370-33 36 75  |  E-mail: novato@qrs.nu