Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information qrs
» STARTSIDAN » INFORMATION » PRODUKTER » FALLBESKRIVNINGAR » QRS SKOLAN » KONTAKT
På Svenska tack! Suomeksi kiitos! Auf Deutch bitte!
Mera Feedback från QRS-are i Sverige
Ett lite axplock ur mail och brev från tacksamma kunder.

Feedback från QRS-are i Sverige

Astma
En kille med mycket svår astma som Huddinge behandlat med cortison dagligen i 3 år.
Efter en månads QRS behandling klarar han sig utan cortisonet i 9 dagar, det längst uppehåll på 3 år.
Hans FENO värde brukar efter 5-6 dagar utan cortison ligga över 100.
Nu var det efter 9 dagar 26.
Han var på väg till Kazakstan till några specialister där, som han nu informerat att han inte behövde komma.
Dom blev tydligen nyfikna för i kväll fick jag en beställning på 4 QRS utrustningar som skall skickas dit omgående.


Blodtryck och bensår 1
Efter 3 månaders användning av QRS är bensåret helt läkt. Jag har mycket mindre kramper i benen. Har medicinerats för högt blodtryck i 25 år, efter 6 månaders QRS behandling kunde blodtrycksmedicinen halveras.
Elin 91 år

Blodtryck och bensår 2
Måste berätta att tack vare min QRS dyna och madrass som jag använt flitigt en månad, har mitt reumatiska sår läkt efter tre år och tre månader
(du sa det när du var här men jag var lite skeptisk! Även mitt höga blodtryck har gått ner. Också jag har blivit lite rörligare.
Hälsningar Lena

Blodtryck fd. Bemerpatient som bytt till QRS
Hej Kai
Tack för ditt snabba svar. Jag har slutat med Selucen zoc 50 mg för 3 veckor sedan. Blodtrycket är nu 113/ 77, så snart kanske jag kan sluta med amlodipin 5 mg också. När den skrevs ut så skrattade läkaren och sa; Ann, det här är bara början på din blodtrycksmedicinering. Jag ser fram emot att även sluta med amlodipin tabletten. Men väntar nog till efter jul. Tack Kai för all hjälp du bidragit med.
Kram Ann

Diabetes
På 5 månader har det hänt, milt uttryck, fantastiska och märkliga saker. Jag har haft diabetes (typ 2) i 20 år. Mitt blodsocker har alltid varit oerhört svårt att kontrollera med annat än motion i klassen >10 timmar/vecka. Vilket ju är lite svårt. Kost och läkemedel har jag alltid fått betrakta som komplementär behandling. Jag har haft alla problem med detta. Berg och dalbana, kraftig vätskeomsättning, svamp överallt där det inte är skönt.
Men. I början av juni konstaterade jag att blodsockret flera dagar i rad låg mellan 7 och 8 mmol/liter hela tiden. Därefter har det fortsatt att krypa neråt. Jag har plockat bort väl över 100 av 180 E insulin per dygn och det bara fortsätter. Vågar inte motionera för då smäller det. När jag väl börjar blir jag väl frisk, misstänker jag. Det är inte bara nivån som sjunker. Jag kan äta "vad som helst" och ändå blir svaret högst måttligt. Ingen törst, ingen nycturi och inga hudinfektioner. Låga blodsockernivåer som skulle gjort mig medvetslös för ett par månader sedan tolererar jag utan problem. Eftersom det nu har pågått i tre månader vågar jag tro på det. För det är helt otroligt.
Per-Olof
Elallergi
Jag har haft mycket svår elallergi och svåra tandproblem, mycket känslig för jordstrålning och vattenådror. Trots min svåra elallergi kan jag slappna av och må bättre när jag använder QRS. Svullnaden och kramperna i benen har så gott som försvunnit.
Karin 54 år


Fibromyalgi
Jag har fibromyalgi symtom, med svår led och muskelvärk, är mycket väderkänslig och tål inga kemiska mediciner. Efter att ha använt QRS i 6 månader har mina smärtor minskat, jag har bättre rörlighet och är mindre väderkänslig.
Karin 68 år
Prostata cancer 1
Kiropraktor Robert ringde och berättar om sin kompis Toivo som fått låna hans QRS mot sin prostatacanser.
Toivos höga PSA värde på 260 har efter en månad gått ner till 15. Han har bara följt Novatos QRS protokoll mot prostatacancer. Gissa om Robert var glad!
Toivo beställde en egen utrustning.


Prostata cancer 2
Min patient, som har prostata cancer var i dag hos läkaren och fick veta, att PSA värdena nu endast var 1,72. När vi började med QRS för fyra veckor sen var PSA 14,7.
Kirsti

Prostata cancer 3
Min manlige vän i Stockholm som köpte en matta har i dag varit på återbesök och hans värde har gått ner från drygt 4 till 3,0. Han tackade för mattan för nu som han sa "måste jag ju tro på den."
Gun-Marie

Tjocktarmscancer
Vår son Magnus som fick tjocktarmscancer har nu
kommit så långt att han har för en vecka sedan opererats
och tagit bort sina 2 stomipåsar
1 st för tunntarmen och 1 för tjocktarmen.
Han opererade bort tumören den 14 februari och sedan gått på
cellgifter i dropp och tabletter under 6 månader.
Det har gått bra för honom och hittar inte någon mer cancer efter operationen.
Han har arbetat hela tiden och varit helt fantastisk.
Han köpte ju en madrass och kudde av Dig som han använt varje dag.
Han och vi tror att detta har hjälpt honom i hans sätt att klara detta.
Ingen som han har träffat har sett så frisk ut som han
Man har inte kunnat se att han varit sjuk om man inte visste det.
Han har också kunnat prata om sin sjukdom med folk och det är nog bra
att inte sluta sig.
Irene

Psoriasisartrit
Vi köpte en matta av dig nu i vår den har fungerat väldigt bra.
Min man har psoriasisartrit och det har gått över förväntan.
Barbro

Reumatiker 1
Jag vill bara säga att jag är mycket glad för min matta, jag har blivit mycket mer rörligare och kan göra sånt jag inte kunde förr, jag simmar och jag jobbar i trädgården.
Ja, så är det ju förstås värken, jag ska ha tålamod, även det det kanske inte är det jag har mest av, men jag ger inte upp, värk har jag haft i en 15-20 år, och jag har blivit mycket bättre redan. Tackar också för dina svar på mina frågor, det är guld värd, att det finns någon som bryr sig.
kramis piaReumatiker 2
Måste kort nämna att min ”medelsvåra” tum-bas-artros är som bortblåst. Jag kunde tidigare inte ens känna på en avokado för att se om den var mogen. Tummarna gillade inte att trycka. Numera blir mina avokadoinköp mycket lyckade och hushållsarbete vållar inte längre några som helst problem.
Sammanfattningsvis kan jag bara säga att införskaffandet av QRS-utrustning är det bästa jag någonsin gjort!

Sjögrens Syndrom
Jag har en kronisk reumatisk sjukdom – Sjögrens Syndrom
Extrem torrhet i alla slemhinnor: ögon - mun - underliv etc. + mag - buksmärtor.
Dessutom led – muskelsmärtor med triggerpunkter + Kronisk Trötthetssyndrom.
Pga alla dessa symptom / besvär har jag skräddarsytt ett eget behandlingsprogram för en någorlunda dräglig tillvaro.
QRS - pennan är mitt viktigaste redskap – används drygt 30 min dagligen.
Kompletteras med QRS – madrassen 2 ggr i veckan ( dagligen blir överstimulans)
+ massageapparat – TNS – lågmedicinsk laser och träning.
Då QRS – pennan är viktigast på alla svaga punkter – ha jag nyligen beställt en extra som reserv – varför jag kan rekommendera denna till andra med Sjögrens Syndrom.
Mvh Britt L.


Sköldkörteln
När jag skrev till Dr Kajs-Marie berättade jag att jag började misstänka sköldkörteln när jag fick stora problem med att svälja och att bära polojumper och scarves eftersom dessa tryckte på halsens framsida. Ett test från Scandlab visade på rejäl underfunktion! Ordinarie sjukvården misstänkte visserligen struma men hittade endast "normala" värden. De har tydligen ingen möjlighet att upptäcka det som Scandlab med sina tester visar klart och tydligt. Jag var också trött och frusen vilket är tydliga sköldkörtelproblem.
Hur som helst har struman helt gått tillbaka, inga som helst problem med att svälja och inga problem med vare sig polojumper eller scarves. Frusenhet är nu för mig ett okänt begrepp och tröttheten har minskat betydligt. Du blir kanske inte förvånad, för Du vet ju att QRS är bra!!!! Och nu VET jag det också.
Allt detta utöver den fantastiska känsla av tillfredsställelse i kroppen som jag nämnde i ett mail till dig nyligen. om den nya
Gissa om jag är glad över att ha hittat QRS!!!!
Stor stor kram från
Åsa Lena

Tryck över bröstet
Jag är affärsman, röker och stressar mycket och slarvar med maten. Sedan några år tillbaks har jag ofta känt ett tryck över bröstet. För det mesta direkt efter att jag vaknat. Jag brukade få ligga och massera bröstet försiktigt i ca 10 min innan jag kunde stiga upp. Ibland släppte värken, men den kunde också sitta i hela dagen. Jag har även varit inlagd på sjukhus för kontroll men läkarna kunde ej göra något. Två veckor efter att jag började använda QRS så försvann trycket över bröstet helt och har inte kommit tillbaka. Jag känner mig också mycket mer avslappnad i dag än jag någonsin tidigare gjort. Jag är mycket tacksam för att jag kom i kontakt med QRS genom en vän.
B. Nordin 39 år


QRS som hjälp i familjen vid:
Barnlöshet

Barbro ringt och berättat att hon skall bli mormor, dottern hade försökt få barn i många år och för några månader sedan hade hon börjat QRSa för att se om det kunde ha någon effekt
Och nu var hon gravid.


Värk
Vill bara tala om några roliga saker angående QRS. Först och främst så mår jag mycket bättre själv efter bara några få behandlingar, min grundenergi är klart högre och jag är mer stabil på alla vis. Min sambo som vanligtvis inte alls tror på sådant här är nu helfrälst på mattan och vill ligga på den varje dag. Mattan har tagit bort det onda i hennes knä och tagit bort huvudvärk. Jag är nu nere på Öland på min zonterapiutbildning, har visat upp allt informationsmaterial jag har om den för alla här.
Bästa hälsningar
Janne

Värk
Nu har jag använt QRS ett tag, minst 2 gånger per dag. Mina besvär i höfterna har avtagit markant - men är det p g a att jag kontaktat och behandlats en gång av en medicinsk massör i Malmö, skriven om i 2000-talet Vetenskap, eller om det är QRS är oklart, eftersom jag blandat behandlingar? Denne massör tror att mina förändringar i lederna är åldersbetingat, normalt slitage, och att mina besvär kommer av att nerver kommit i kläm. Tyvärr kan jag då inte lämna ett klart, men dock ett ett subjektivt, uttalande om min förbättring - det har blivit bättre!!!
Jag skall använda glasögonen mer och se om mina påsar över ögonen går tlllbaka.
Jag tror på QRS-behandlingarna och har stält in automatisk påsättning på morgonen och även på natten kommer jag att köra, bara jag hittar instruktionerna!!

Hälsningar och önskningar om välgång,
Anne-Sophie

Av Kai Boman, kai.boman@novato.se - Publicerad: 2014-08-20 23:41:00
Tillbaka till toppen av denna artikeln ^ Diskutera mer i QRS Forum
Novato Medic AB  |  Grimsholmsvägen 20, 311 92 Falkenberg  |  Tel: 0370-33 36 75  |  E-mail: novato@qrs.nu