Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information qrs
» STARTSIDAN » INFORMATION » PRODUKTER » FALLBESKRIVNINGAR » QRS SKOLAN » KONTAKT
På Svenska tack! Suomeksi kiitos! Auf Deutch bitte!
4 härliga år med min QRS!

Hej!
Jag har använt QRS i 4 år och är mycket nöjd med den. Under en period utsattes jag för mycket stor stress på min arbetsplats pga omorganisation. Tack vare relaxfunktionen kunde jag komma ner i varv och somna på kvällen. Jag fick också problem med mitt knä med artros och skadad menisk. Men kosttillskott och QRS kudden flera gånger per dag hjälpte mig. Det tog ett halvår och sedan var värken borta. Jag fortsätter med QRSmattan dagligen utom när jag råkar vara förkyld.
När jag arbetat för mycket på min stuga och fått ont i ryggen känns det bra att veta att det hjälper med att ligga lite extra på mattan. Då känns det bra i muskler och leder efteråt.
Sedan vill jag också berätta om min mamma som nu är över 95 år gammal. Hon lider av flera hjärtfel men skulle inte ha blivit så här gammal utan QRS, anser hon själv. Hon använder sin matta flera gånger per dag och kan därför andas fritt utan slem som fastnar i lungorna. Besvären med kärlkramp känner hon inte längre av. Hon återhämtade sig också mycket snabbt och bra efter en stroke tack vare QRS. Till allas förvåning. Jag vill också nämna att hon då också bröt revbren och ett nyckelben. De läktes mycket bra och hon slapp använda värktabletter. Det räckte att ligga på QRSmattan. Hon brukar säga att QRS har räddat hennes liv.
Vi är så tacksamma för vad den har betytt för oss och vår hälsa.
Karin

Av Kai Boman, kai.boman@novato.se - Publicerad: 20/08/2014 11:35:00 pm
Tillbaka till toppen av denna artikeln ^ Diskutera mer i QRS Forum
Novato Medic AB  |  Grimsholmsvägen 20, 311 92 Falkenberg  |  Tel: 0370-33 36 75  |  E-mail: novato@qrs.nu