Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information qrs
» STARTSIDAN » INFORMATION » PRODUKTER » FALLBESKRIVNINGAR » QRS SKOLAN » KONTAKT
På Svenska tack! Suomeksi kiitos! Auf Deutch bitte!
» En betydande uppfinning » Livets Energi » Quantron Resonans System » Länkar
» Vetenskapliga bevis » Våra trumfkort » Patent » Certifikat » Nyheter
2014-09-03 18:01:00

Beställ Dr Raths Cell-Medicin på info@novato.se

Cellulär Medicine
Beställ på info@novato.se


Cellulär Medicine
En frisk cell
Cellulär Medicin bygger på principen att hälsan bestäms på nivån av miljontals celler som utgör den mänskliga kroppen. Dr Rath forskning, som startade mer än två decennier sedan och har ständigt bekräftas av forskare över hela världen, den är baserat på ett mycket enkelt koncept: Om dina celler inte är friska, så är inte du heller frisk. Dagliga tillförsel av vitaminer, mineraler, spårämnen och andra viktiga näringsämnen ser till att dina celler fungera optimalt och därmed hela din kroppen.
Principerna för Cellulär Medicine beskriver den cellulär energimetabolism och optimal bindvävsstabilitet som grund för god hälsa.
Viktiga bioenergi näringsämnen krävs för att upprätthålla den cellulära energiomsättningen. Dessa bärare av bioenergi, eller katalysatorer i form av specifika vitaminer, aminosyror, mineraler och andra näringsämnen, är avgörande för en mängd biokemiska reaktioner inuti alla celler, inklusive hjärtmuskelcellerna. Hjärtat är den hårdast arbetande organ i kroppen; Därför är en optimal försörjning viktigt för att stödja pumpfunktionen. De vanligaste konsekvenserna av kronisk brist i bioenergitransporten är oregelbunden hjärtrytm (arytmi) och hjärtsvikt.
Ungefär en hälften av kroppens proteiner är sammansatta av kollagen, elastin och andra bindvävsmolekyler . Kollagens stabilitet är mycket viktigt för friska fungerande mjuka vävnader i kroppen. Dessa vävnader bygger våra blodkärl, hud, brosk och vår kropps organ. Optimal bindvävsstyrka i mjukdelar är viktigt för optimal hälsa av dessa organ. Produktionen av bindväv regleras huvudsakligen av C-vitamin och aminosyrorna lysin och prolin. Den mänskliga kroppen kan inte producera C eller lysin vitamin och brister av dessa näringsämnen är vanliga. Kollagenstabilitet är också mycket viktigt för friska fungerande ben och tänder. Kollagen skapa utrymmet i våra ben där kalcium och andra mineraler deponeras.
Optimalt intag av C-vitamin, lysin och prolin, tillförsel av viktiga mineraler (t.ex. kalcium och magnesium) och intag av olika spårämnen stöder uppbyggnaden av friska ben och tänder. Alla dessa näringsämnen måste arbeta i samverkan och måste kombineras i rätt förhållande för att uppnå en optimal biologisk effekt.

 
Bifogad fil: Dr Rath's Produktinformation .pdf
Denna artikeln är skriven av Kai Boman den 2014-09-03 18:01:00 (kai.boman@novato.se)
Toppen av artikeln ^
Skriv ut denna sidan
Tipsa en vän om denna artikeln
Din E-mail Din väns E-mail
Meddelande
Novato Medic AB  |  Grimsholmsvägen 20, 311 92 Falkenberg  |  Tel: 0370-33 36 75  |  E-mail: novato@qrs.nu