Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information qrs
» STARTSIDAN » INFORMATION » PRODUKTER » FALLBESKRIVNINGAR » QRS SKOLAN » KONTAKT
På Svenska tack! Suomeksi kiitos! Auf Deutch bitte!
» En betydande uppfinning » Livets Energi » Quantron Resonans System » Länkar
» Vetenskapliga bevis » Våra trumfkort » Patent » Certifikat » Nyheter
2014-07-16 19:29:00

QRS för professionell idrott.

Quantron Resonance System (QRS) I professionell sport av Dr. Med. ML Baude Clinical Support Manager

Översikt

QRS kan jämföras med John Wayne, den tystlåtne cowboyen, som döljer sin personlighet för att vinna krigen (och flickorna). QRS varken vibrerar eller låter men det är ett extremt kraftfullt verktyg när det används i professionell idrott för att leda hälsoarbetet.
QRS arbetar tystlåtet på cellnivå för att frambringa positiva resultat.

Värdet av ett framgångsrikt lag överskrider summan av alla lagets delar, så moderna idrottsledningar använder ett holistiskt sätt mot laget och utvecklar strategier för att nå dess många delar.
QRS är en holistiskt, naturlig, ej vanebildande, biverkningsfri lösning för många av de utmaningarna som ett ledande lag möter.
Speciellt, så förbättrar QRS betydligt:

o Lagarbete
o Träningsmöjligheter
o Näring
o Fysisk förberedelse inför tävling
o Psykisk förberedelse inför tävling
o Uthållighet
o Fysiska färdigheter
o Återhämtande ifrån skador
o Frånvaron
o Lagledningen

En viktig fördel är dess kompabilitet med alla andra modaliteter och lednings strategier som går ut på att förbättra prestationer. Detta är verkligen bevisat.


QRS mål inom proffsidrott

Målet för QRS är att åstadkomma markanta förbättringar i prestationer så att både ledningen, laget och varje individ uppnår sina kort och långsiktiga mål både taktiskt och strategiskt.


Användnings och kostnadseffektivitet

Lag och spelar inkomster inom elitidrotten är enorma, men bara den rättvisa förtjänsten av många års engagemang och smärta ifrån både de tävlande och ledningen.
QRS kostar mindre än inkomsterna ifrån en match, knappt märkbart för inkomsterna under en säsong och helt obetydligt under en professionell idrottsmans karriär. Det är en två års garanti på produkterna och QRS produkter håller i många år.

QRS bör användas av alla (även ledarna) som ett redskap i förberedelse rummet inför match och träning likväl som för hemmabruk.

QRS bör användas två gånger dagligen (8 min varje gång) även oftare t.ex. vid omständigheterna redovisade här nedan.Summan utav alla delarna

Lagarbete

En spelare med potential når bara storhet genom att vara en del utav ett bra lag. Det ömsesidiga beroendet bland spelarna är nu väl förstått och utmanas inte längre utav spelare som tycker att
De är laget.
De genomgående förändringar som man kan förvänta sig med QRS hos spelarna (även ledarna), reflekteras i laget genom bättre laganda, harmoni, bättre fokus och känsla för uppgifter, minskad frånvaro och samt framgång var det gäller tävlingar.

Träningsmöjligheter

Säsongerna blir längre, personliga förpliktelser flera och behovet av att alltid prestera toppresultat gör livet tufft för en professionell idrottsman.
Glöm det personliga livet, för att överleva krävs professionell koncentration 24 timmar om dygnet.
QRS förbättrar betydligt spelarens träningsberedskap.

Elitidrottsmän tröttar upprepande gånger ut kropp och själ över gränsen, med det resultatet att ben och vävnader utsätts konstant för skador. Ämnesomsättningen skadas och det resulterar tills slut i näringsbrist och svagt immunförsvar.

Hur ökar QRS kroppens beredskap? För att svara på den frågan är det nödvändigt att förstå vad som händer under en 8-minuters period med QRS-terapi.

o Hjärteffekt - Hjärtat slappnar av och slagen minskar, lägre frekvens
o Blodtrycks effekt - Blodtrycket sjunker (normaliseras)
o Blodcirkulationen - Bättre och ökad blodcirkulation
o Blodets tjockhet - Blodet tunnas ut
o Andningsvolym - Människor andas genast djupare
o Kapillär utvidgning - Kväve oxid, vasodilatorn, produceras (på kontroll nivåer upptill 5) vilket utvidgar kapillärerna.
o Syreupptagning - Mer syre upptas utav hemoglobinet när blodet strömmar igenom lungorna.
o Syrets spridnings nivå - Mängden syre som förs från hemoglobinet till kapillärerna ökar.
o Hjärnvågs stimulans - Hjärnans våg mönster förändras
o Cellmembranets potential: - QRS återupprättar cellmembranets potential. Detta ger ökad energi och förbättrar ämnesomsättningen.

Om QRS endast används en gång, så blir inte de ovanstående effekterna långvariga och fördelarna blir inte förverkligade. QRS har utvecklats för daglig långtidsanvändning och först då binds de ovanstående effekterna ihop och producerar långvariga effekter.

Spelarens färdighet inför träning och spel kommer att förbättras genom:

Den periferiska cirkulationen förflyttar mer syrerikt blod till de platser där ben och vävnad är skadat. Dessa konstanta reparations aktiviteterna läker skador redan innan de märks och antalet skador som når den nivån att de förhindrar prestationer reduceras kraftigt.

Allvarliga skador läker inom 50% utav den normala tiden. T.ex. så har laget Newcastle Knights (ett av de 12 professionella rugby lagen i Australien) upptäckt att QRS minskar tiden för att få en spelare med en bruten hand ut på fältet igen från 7 till 3-4 veckor.

Energi återhämtas och ämnesomsättningen förbättras. Kroppen får en bättre näringsupptagnings förmåga och bättre utrensning utav avfallsprodukter.

De fysiska resultaten ifrån drog och alkohol användning reduceras genom ökad jontransport och bättre ämnesomsättning.
3Hz Delta frekvensen minskar stress och skapar en känsla utav välmående på låga nivåer av QRS medan 23Hz frekvensen ökar styrkan och livskraften. Dessa effekter på sinnet får idrottsmannen att slappna av och fokusera bättre.
Immunförsvaret stärks vilket resulterar i lägre förekomster av förkylning och influensa.

Näring

Så kraftigt utnyttjade av den mänskliga organismen är mycket svårt att balansera näringsmässigt.
QRS underlättar, särskilt med dess påverkan på cellmembranets potential och jontransport, detta främjar näringsbalansen. Näringsämnena upptas snabbare och ämnesomsättningen blir mer effektiv.

Fysiska förberedelser inför tävling

Behovet av att varma upp innan tävlingar har ökat bland idrottarna, men det är omöjligt att varma upp i den utsträckningen så att kroppen är direkt klar till att klara den styrkenivån som behövs. Mycket av vävnadsskadorna uppkommer under de första minuterna av träning och tävling.

Att använda QRS precis innan tävling utvidgar kapillärerna och ökar blodcirkulationen med en högre nivå av syre vid tunnare blod som bättre kan lämnas av vid kapillärerna. Tävlanden är därför mycket bättre förberedd och uppvärmd.

Psykisk förberedning inför tävling

Elitidrott är en psykiskt krävande utmaning som individer behandlar olika.

Nybörjare och nervösa spelare kan bränna en hel del energi innan tävlingarna p.g.a. stressen inför det som komma skall (en del spyr). Prestationer kan bara bli sämre utav det.

Erfarna spelare kan behöva bli stärkta inför match för att ge dem energi och en känsla av envishet. Alla spelare drar fördel utav en utprovad effekt som fokuserar kroppen på den kommande uppgiften.

När QRS används på låga nivåer (under 4), så har QRS 3Hz Delta frekvens en avslappnande effekt och spända spelare eller spelare med problem att fokusera kommer att märke förbättring.

När QRS används på högre nivåer (5-7) så stärks och livas individen upp av den 23Hz Beta frekvensen. Energi och fokus förbättras.

Det brittisk-irländska rugbylaget The Lions turnering i Australien (juni-juli 2001) blev väldigt jämn med att The Lions vann första matchen och Australien den andra.
Finalen, inför 84 000 åskådare, blev en riktig rysare med sex lednings byten under de första tre kvartarna. Australien vann i den sista kvarten med 29-23. The Lions erkände att de tappade orken de sista tio minuterna. Det var det första serie nederlaget för The Lions på 106 år.

QRS förbättrar uthållighet genom att öka:

Volymen av tunnare blod
Syremängden
Kapillärernas kapacitet att släppa ifrån sig syre
Återuppbyggnaden av mjuk vävnad som skadats

Det är nödvändigt att använda QRS dagligen under minst 2 månader för att skapa de långvariga effekter som leder till förbättras uthållighet.

Fysiska färdigheter

Det är ganska logiskt att ett skarpt sinne försäkrar starka fysiska färdigheter.
QRS förbättrar spelarens träningsmöjlighet och det går därför att träna utan att fokusera vissa delar utav hjärnan på att försöka finna smärta i kroppen. Likaså leder förbättrad uthållighet till bättre fysiska resultat.

Tillfrisknande ifrån skador

Nivån på den fysiska intensiteten inom elitidrott, garanterar att mjuk vävnad ständigt slits. QRS för syrerikt blod till vävnadernas kapillärer vilket reducerar förekomsten av allvarliga vävnadsskador. Ifall det uppstår allvarliga vävnadsskador så repareras de med QRS inom 50% utav den normala tiden.

I synnerhet kontaktsporter orsakar mikrofrakturer i benstommen. QRS vaso ?och kapillär utvidgning skyndar på benförhårdnads processen. Inom själva benet, framkallar de pulserande elektromagnatiska fälten små virvelströmmar i spårämnena, vilket i sin tur renar och stärker kristall strukturen. Dessa har samma effekt som de stressorsakade stötar skapade av alfa quartz, och det attraherar ben celler till behandlingsområdet. Detta kan därför skynda på benets läkningsprocess så att det kan användas snabbare igen.
Ledband och hälsenor påverkas på liknande sätt utav pulserande elektromagnetisk terapi, vad det gäller att stabilisera benstrukturen, eftersom de är själva oförkalkade benstrukturer.
Ett australiensiskt roddarlag led utav stressfrakturer i ryggraden innan QRS började användas som en grund.


Lagledning

Det finns inget mer krävande än att leda ett lag. Spelare har i alla fall möjligheten att ta det lugnt. Lag som förlorar har ofta fler talangfulla spelare men det är på ledningssidan de faller.
Lagledare behöver använda QRS lika intensivt som spelare med den inställningen att:

Minska stress (och depression när det inte går så bra)
Öka fokusen på de kommande utmaningarna.
Öka energin
Stärka immunförsvaret för att hålla förkylningar och virus på avstånd
Förbättra samspelet mellan spelare och ledning.

Denna artikeln är skriven av Liza Boman den 2014-07-16 19:29:00 ()
Toppen av artikeln ^
Skriv ut denna sidan
Tipsa en vän om denna artikeln
Din E-mail Din väns E-mail
Meddelande
Novato Medic AB  |  Grimsholmsvägen 20, 311 92 Falkenberg  |  Tel: 0370-33 36 75  |  E-mail: novato@qrs.nu