Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information qrs
» STARTSIDAN » INFORMATION » PRODUKTER » FALLBESKRIVNINGAR » QRS SKOLAN » KONTAKT
På Svenska tack! Suomeksi kiitos! Auf Deutch bitte!
» En betydande uppfinning » Livets Energi » Quantron Resonans System » Länkar
» Vetenskapliga bevis » Våra trumfkort » Patent » Certifikat » Nyheter
16/07/2014 7:31:00 pm

QRS inom Sport

QRS har visats vara effektiv vad det gäller att öka prestationsförmågan för både professionella idrottsmän och individer med träningen som en del utav vardagen. QRS är en innovativ behandling utan negativa biverkningar. All den påfrestande träningen som motionering och tävlande innebär, resulterar ofta i slitna muskler och muskelspänningar. Genom användning utav QRS pulserande elektromagnetiska fält, blir slitna och spända muskler avslappnade och en snabbare återuppbyggnad vinns p.g.a. förbättrad blodcirkulation och mer syre åt cellerna; kroppen blir då kapabel till ökad prestation. QRSs rensar bort giftigt avfall, medan faktorer såsom astma, smärta och skador som kan uppkomma vid träning blir positivt påverkade vid regelbunden användning utav QRS systemet. Det finns skriftliga intyg som påstår att denna återuppladdning leder till säkrare och snabbare tillfrisknande, med förbättrad uthållighet efter träningar och tävlingar, likaså förhöjd idrotts möjlighet.

John Slawinski
Amerikansk golfare, ålder 48
Professionell Senior Long Drive Tävlande
Världs finalist
Jag fick höra talas om QRS genom min läkare. Min läkare rekommenderade det för olika besvär som är resultat av felaktig träning i över 25 år. Dessa besvär begränsade min prestation som en professionell long drive tävlande. Jag besvärades utav smärta ifrån CTS(karpaltunnelsyndrom) som väckte mig mitt i natten, smärta i nedre ryggen, flera nack- och övre rygg besvär, högt blodtryck och en sträckt vridmuskel ifrån en baseboll skada som barn. Genom användning av QRS tre gånger varje dag, mellan 8-16 min per gång, märkte jag en rad positiva resultat på min hälsa.
Att vira QRS-kudden runt axeln har lättat smärtan så att jag har kunnat öka min tränings kapacitet.
I min träning lade jag märke till att jag kunde göra mer intensiva pass oftare och ändå återhämtas mycket snabbare än förut. Det med en förbättring på ungefär 40 %. Mitt blodtryck som var högt och låg på 139, gick rejält ner under de 3 följande månaderna. Mitt blodtryckt hålls fortfarande lågt genom regelbunden användning utav QRS.
Efter sena träningspass har jag ofta svårt att sova. Då använder jag nivå 1 på QRSen precis innan jag går och lägger mig. Jag känner att QRS får mig att somna fortare, den riktigt slår ut mig. Det känns som att ta lugnande medel som får en att gå in en riktigt djup och återhämtande sömn!
Ett överraskande resultat var att min matsmältning förbättrades. Jag äter mycket vitaminer och tillskott och på något sätt kan ja äta mer, vilket jag tycker om för jag har svårt att gå upp i vikt. Jag känner mig nu hungrig oftare än förut. Jag märker också att min förbränning har blivit bättre.
En intressant sak jag lagt märke till är att om ja ligger med huvudet på madrassen får det mig att känna mig snurrig. Så därför låter jag bli att ha huvudet på madrassen vid behandlingarna.
Det ultimata resultatet för mig var en hastighets ökning på min swing ifrån 125 till 135 miles/timmen, vilket i sin tur kommer att öka till den nödvändiga längden som krävs för att tävla på högre nivåer i världsomfattande tävlingar!
Jag har också känt att mina muskler slappnat av och att smärtan i min vrist, axel, nacke och rygg har lättat. QRS har blivit en daglig vana för mig och jag tar med den vart jag än tävlar. Nu så är jag beroende utav QRS för att må bättre och som hjälp för att öka mina idrottsprestationer.

E. A., MD, Sport Medicin, Premier League Fotbolls Klubb AS Rome, Italy

Under två månader hade vi i testsyfte en QRS till vårat förfogande. Direkt kunde vi säga att QRS frambringar goda terapeutiska resultat, särskilt när dt gäller återhämtande efter hård träning. Också vad det gäller trötthet så blev resultaten utmärkta.
Vi har inte haft möjlighet att få en uppfattning om QRS när det gäller skador, eftersom vi ,gudskelov, inte har drabbats utav några skador under tiden. Vi lovar att så snart som möjligt få fram en bild utav de effekter som QRS har på olika skador. För tillfället rekommenderar vi QRS för alla träningsformer.

H.B., MD, Praktiserande Familje Läkare , Tyskland

Patient 37 år. Tennisspelare, problem med hälsenan. Olika behandlingar har misslyckats. Kunde spela tennis igen efter 3 veckor med QRS. Patienten var 1994 med i en skidolycka, skadade vänstra knäets ledband, avlägsnade menisk i en operation 1995. Patienten blev återställd så bra som möjligt. Skidåkning och tennis blev möjligt även om morgnarna var tuffa. Smärta och stelhet i båda knälederna. I mitten av juni 1995 påbörjades QRS behandling. Efter en vecka, mer än 50 % förbättring.


C.S., Irvine, CA

Jag har deltagit i nationella senior tennistävlingar de senaste 12 åren. På det kraftiga tränandet i övergångsåldern, svarade min kropp med mycket värk och smärta. En stel nedre rygghalva, ömma axlar/armar och ömma muskler blev en vardag. Efter att ha använt QRS under en period har jag känt mindre smärtan och jag har känt mig mer alert.
Det är otroligt hur något så lätt kan ge sådana heltäckande resultat. Genom att använda kudden är det lättare att fokusera på särskilda problem områden t.ex. nedre rygghalvan.
Förut var bara att ställa sig upp på morgonen ett äventyr, men nu är det inga problem alls.

Denna artikeln är skriven av Liza Boman den 16/07/2014 7:31:00 pm ()
Toppen av artikeln ^
Skriv ut denna sidan
Tipsa en vän om denna artikeln
Din E-mail Din väns E-mail
Meddelande
Novato Medic AB  |  Grimsholmsvägen 20, 311 92 Falkenberg  |  Tel: 0370-33 36 75  |  E-mail: novato@qrs.nu