Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information qrs
» STARTSIDAN » INFORMATION » PRODUKTER » FALLBESKRIVNINGAR » QRS SKOLAN » KONTAKT
På Svenska tack! Suomeksi kiitos! Auf Deutch bitte!
» En betydande uppfinning » Livets Energi » Quantron Resonans System » Länkar
» Vetenskapliga bevis » Våra trumfkort » Patent » Certifikat » Nyheter
2014-07-16 19:32:00

QRS som komplementärmedicin.

Framgångsrik behandling med QRS som komplementär medicin. Cancersjuk kvinna valde att förstärka sin kropps eget självförsvar i stället för cellgiftsbehandling. QRS behandlingen återställde skelettet helt! Smärtorna försvann! Metastas tillväxten avstannade!
Bentäthetsmätning ryggrad

Cancersjuk kvinna valde att förstärka kroppens eget självförsvar framför cellgift.

En 62-årig kvinna fick diagnosen cancer. En tumör växte i hennes bröst, och hon genomgick i april 2002 en operation för att avlägsna tumören.
Vid uppföljning i november 2002 visade det sig att tumören spridit sig till ryggradens skellett. Denna tumör kunde ej strålbehandlas på grund av sin besvärliga placering, och läkarna såg cellgifter som enda utväg.
Kvinnan som arbetar på som vanligt, och känner sig stark, ser detta som ett mycket traumatiskt besked. Hon vill kämpa mot cancern utan att utsätta kroppen för en plågsam giftbehandling.

I februari 2003 så beslutar sig kvinnan för att prova QRS-terapi varpå hon kontaktar oss på Novato Medic. Med hjälp av oss och tyska QRS-läkare inleder hon sin QRS-behandling, en behandling utan smärta och biverkningar som också förstärks med multivitaminer och hormoner. Från och med mars 2003 använder hon QRS-madrass tre gånger om dagen, varje behandlingstillfälle är 8 minuter på varje sida, då hon ej kan ligga på rygg. Den svaga, högra sidan får ofta 8 minuters extra behandling, då detta känts bra.

I november 2003, efter 8 månaders behandling, har kvinnan erhållit sina första mätresultat. Vid MR-undersökning (magnetkamera) av ryggrad samt bentäthetsanalys så visas inga tecken på försämrande tumörförändringar.
Kalkhalten i ryggraden har ökat med 24,5 %, något som borde ha varit omöjligt i detta fall, med dagens rådande vårdmetoder.
Kalkhalten i bäcken har ökat med 5,6 %, varav det mesta på den svaga, högra sidan.
Förbättringarna bara fortsatte och 2006 var skelettet återställt igen.
Förstärkningen av skelettet tryckte ut metastaserna så att dessa inte åstadkom någon smärta.
Och tillväxten av metastaserna avstannade.

Kvinnan i artikeln är en bekant till mig, och jag känner en otrolig glädje och ödmjukhet över QRS terapins förmåga att förstärka människokroppens självläkningsförmåga.
Kai Boman

Bentäthetsmätning bäcken
Denna artikeln är skriven av Kai Boman den 2014-07-16 19:32:00 (kai.boman@novato.se)
Toppen av artikeln ^
Skriv ut denna sidan
Tipsa en vän om denna artikeln
Din E-mail Din väns E-mail
Meddelande
Novato Medic AB  |  Grimsholmsvägen 20, 311 92 Falkenberg  |  Tel: 0370-33 36 75  |  E-mail: novato@qrs.nu